Редакционният екип ви представя най-важното за деня.  ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СТИГНАХА ДО

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня.  ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СТИГНАХА ДО
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 юли

Редакционният екип ви показва най-важното за деня. 
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СТИГНАХА ДО ПЛАЖ РОСЕНЕЦ (ВИДЕО)
Протестиращите " плажуващи " стигнаха плажа на Росенец. На място е комисар Спиридонов на ОДМВР - Бургас, който дружно с кмета и общински съветни, под нестихващият напън на протестиращите и Христо Иванов от " Да, България ", склони да намерят различен маршрут, по който да преведат протестиращите до плажа.
СБЛЪСЪЦИ НА РОСЕНЕЦ: " ПЛАЖУВАЩИТЕ " ПРОБИХА ПОЛИЦЕЙСКИЯ КОРДОН, АРЕСТУВАХА ИВО МИРЧЕВ
Напрежението на Росенец избухна в конфликт с полицията. " Плажуващите ", водени от Христо Иванов, водач на " Да, България ", и Иво Мирчев, пробиха полицейския кордон. Полицията арестува Мирчев. Това стана ясно от живото лъчение на BTV.
РАДЕВ ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР
Президентът Румен Радев изиска оставката на държавното управление и основния прокурор, съобщи БГНЕС. Решението на ръководещата партия да провежда протест до гражданския митинг наоколо бе целенасочена и неприемлива провокация към гражданския мир. Стигна се до конфликти сред протестиращи и органите на реда. Опитите на премиера да трансферира отговорността за напрежението не могат да заблудят никого.
ДОГАН И ПЕЕВСКИ съдебна експертиза ОТКАЗВАТ ОТ ОХРАНАТА СИ ОТ НСО
Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и депутатът от придвижването Делян Пеевски се отхвърлят от защитата си от НСО. Това удостовери Радослав Ревански, кмет на Белица, който е на митинга в поддръжка на Доган в Росенец, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
И Движение за права и свободи ЗАСТАНА СРЕЩУ ГЕРБ
" Целта на протестиращите е експанзия в частна благосъстоятелност и частен парцел. Всички дружно успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За страдание виждаме, че страната липсва. Президентът не може да разбере какво значи институцията " Президент " и води персонални и лични борби ", съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, във видео пред симпатизантите си, което бе оповестено в страницата на партията във Фейсбук.
СЛАВИ ТРИФОНОВ: БЪЛГАРИНЪТ Е ТЪРПЕЛИВ, НО КАТО МУ ПИСНЕ СТАВА ЖЕСТОК
" Трябва да има мир и правдивост и с цел да има мир и правдивост, би трябвало да има нови избори ". Това сподели пред БНР шоуменът и водач на партия " ИТН " Слави Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР